Friday, December 28, 2012

Julklappar

Har varit borta i lite mer än en vecka nu (tror jag) i en stuga på Gotland - utan internet. Eller någon toalett för den delen... Det betyder i alla fall att jag inte hunnit skriva under den tiden. Jag kom hem idag och jag tänkte att jag i alla fall kunde skriva lite om vad jag fick i julklapp, fast bara de som är lite bokiga.

Den enda riktiga boken jag fick - jag fick bara en i år - var "Rubinröd" av Kerstin Gier. Jag läste ut den idag och tyckte den var riktigt bra, så jag lär skriva nån recension på den snart!

Sedan fick jag presentkort för 200 kr på Akademibokhandeln. Jag har inte hunnit köpa något än, men jag lär nog göra det snart ;)

Sist men inte minst så fick jag en ganska cool - eller, jag tycker den är skitcool - julklapp från Guldfynd. Eftersom jag är en sån otrolig Lord of the Rings- och Middle Earth-nörd så blev jag överlycklig. Det var i alla fall "ringen" på en kedja. Det bästa var den söta asken med Hobbit loggan man fick till och så låg ringen i en liten sammetspåse, det kändes lyxigt!

God Jul i efterskott (eller om man fortfarande kan räkna det som jul) till alla! :)


2 comments:

  1. God Jul i efterskott på dig med!

    Vill också ha "ringen" på kedja! ;)

    ReplyDelete
  2. Åh, jag ville också ha det där halsbandet! Sjukt cool, tyvärr hade inte guldfynd i min stad köpt in den :`( Skandal!

    http://skuggornasdotter.wordpress.com/

    ReplyDelete