Sunday, September 30, 2018

Tre inlägg här och där

Jag har ju bloggat i varierande perioder av aktivitet och (kanske främst) inaktivitet sedan 2012, hunnit växa åldersmässigt från fjorton till tjugo år gammal, och gått igenom många förändringar vardagsmässigt - från högstadiet till gymnasiet, från gymnasiet till sabbatsår med jobb och resande och skrivande.

När jag tittar igenom bloggen, framförallt från de senaste två åren, ser jag många "Hej, här är jag igen!"-inlägg, följt av två-tre recensioner och kanske en book haul eller något annat pratigt. Sedan några veckors eller månaders tystnad... och ett nytt "Hej, här är jag igen!"

Det är ju inte det allra bästa för regelbundna följare (även om många läsare hittar till "döda" bokbloggar lika bra som "levande" eftersom de är ute efter recensioner på specifika böcker och inte skrivna av specifika recensenter) men samtidigt vet jag ju nu att bloggen inte alltid har högsta prioritet längre - det här året har till exempel varit det första året där jag inte recenserar precis allt jag läser. Läsning var under en period synonymt med bokbloggsrecensering för mig, men nu har det återgått till att få vara något jag gör bara för att jag vill det.

Men jag vill ju blogga ändå, när jag har tid och lust.

Sagostad! I alla fall de 1%-en av dagarna vi har sol.

Det här "Hej, här är jag igen!"-inlägget kommer från mitt studentrum i Edinburgh, staden jag kommer plugga och bo i de kommande fyra åren. Det kommer så klart påverka andelen svenska ungdoms- och ung vuxen-böcker jag kan läsa, men det finns e-böcker (och jullov och lååååånga sommarlov) så förhoppningsvis kommer det dyka upp en del recensioner och annat roligt här.

Eller så drunknar jag i kurslitteratur och föreningsaktiviteter och allt möjligt annars, men då har jag i alla fall ett nytt "Hej, här är jag igen!" med nya livsuppdateringar att skriva om några månader igen... någonting ska man alltid ha att se fram emot ;)

5 comments:

 1. It's a nice picture. I want to visit this place. You can check this https://justbuyessay.com/blog/comparative-essay page now.

  ReplyDelete
 2. I love watching movies. I watch different movies every day. Sometimes I don't have time to study. I have a website https://essaysbank.com/essay/corey-camel where you can buy essays. This is a very interesting site.

  ReplyDelete
 3. Makemyassignments is provided to US students. It is the world's trusted company, We will give you very good Fast assignment help services.
  Global assignment writing service
  Best assignment help
  My assignment help

  ReplyDelete
 4. I am very happy to read this one. I am totally agree with this one. This city is good for vacation and good travel. Now it's time to avail shutters Birmingham for more information.

  ReplyDelete
 5. You shared a very good picture in this blog. I love these locations. You are my favorite writer. I read your all blogs. Now its time to avail Kabou taxi cab services in Southfield Mi for more information.

  ReplyDelete