Sunday, January 11, 2015

Tegelstensläsning

Häromdagen fick jag hem Marisha Pessls Night Film och upptäckte, något förvånat, att den är sexhundra sidor lång. Eftersom det dessutom är en vuxenbok och inte young adult, som jag vanligtvis läser, kommer det antagligen att ta lite längre tid än vanligt.

Risken är därför att det blir mindre bloggtid till förmån för mer lästid. Blir ni också stressade när ni plockar upp tegelstenar eller känns det alltid helt okej att låta det ta den tid det tar?


4 comments:

 1. Jag blir nog alltid lite "stressad" va tegelstenar ... delvis för att det känns som om jag inte läser nåt alls då, trots att jag ju gör det. Borde inte vara så ju ... menmen.
  VARIFRÅN ÄR DENDÄR PENNHÅLLAREN?! Jättefin, haha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Men eller hur? Jag hade sträckläst några timmar igår och när jag var klar hade jag bara kommit genom en tredjedel ungefär, fastän det kändes som om jag borde vara nära slutet.

   Och visst är den fin! Det är egentligen en kaffemugg, men jag tyckte det var lite läbbigt att dricka ur någons huvud, så jag har den som dekoration istället ;)

   Delete
 2. Lite kanske men jag försöker att inte låta det hindra mig :) Jag menar jag har klarat mig igenom både Borta med vinden och Game of Thrones utan att stressa ihjäl så något rätt måste jag ha gjort ;D Hoppas du gillar boken! Jag har hört talas om den via Reagan på PeruseProject på booktube och hon älskar den!
  SV: Gud vad härligt det verkar! :D Ja men vi författare måste faktiskt unna oss lite trevliga arbetsredskap, det förtjänar vi :) Det känns lite mer motiverande också ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag köpte den faktiskt just för att Reagan pratade så mycket om den i hennes videor, blev jättenyfiken!

   Delete