Wednesday, January 21, 2015

Book Haul - födelsedagsböcker

Under januari har jag fått ett gäng födelsedagsböcker samt ett rec-ex, så jag tänkte "haula" dem lite snabbt. Ber om ursäkt för den skumma kameravinkeln!


Böckerna är:

2 gamla favoriter - Dealing with Dragons av Patricia Wrede och Howl's Moving Castle av Diana Wynne Jones, som jag velat ha i bokhyllan väldigt länge. 

2 fortsättningar på serier - Vivian versus America av Katie Coyle är t. ex. uppföljaren till Vivian versus the Apocalypse och Blue Lily, Lily Blue är tredje delen i Maggie Stiefvaters serie The Raven Boys. Både författaren och serien är favoriter!

1 "wild card" - Afterworlds av Scott Westerfeld är både en helt okänd bok (har inte hört något om den någonsin utan bara sett omslaget och blivit nyfiken) och helt okänd författare, för mig. Eller ja, nu ljuger jag, för jag började läsa hans Ful-serie för flera år sedan men tyckte inte om den. Hoppas på bättre lycka denna gång... och den är TJOCK!!

1 rec-ex - Som om jag vore fantastisk av Sofia Nordin damp ner i min brevlåda för någon dag sedan och ska vara en fristående fortsättning (bok tre till och med) till hennes dystopi-serie. Jag har tyvärr inte läst de första delarna, och jag hoppas att det inte kommer försämra läsupplevelsen.

4 comments: