Wednesday, April 9, 2014

Lite variation på upplägg (obokigt inlägg)

Om ni läst mina senaste recensioner kanske ni tänkt på det här (eller inte) men jag har börjar ändra upplägget på recensionerna. Tidigare var det väldigt bestämt "Handling:", "Omdöme:", och "Betyg" och allting var uppradat under varandra. Jag tycker det var lite tråkigt och inboxat, så nu har jag börjat prova några små förändringar, t. ex. att ha text bredvid bilden eller att inte skriva specifikt var sammanfattningen av handlingen slutar och omdömet börjar.

För att hitta något jag blir bekväm med att skriva (och som samtidigt är bekvämt att läsa) vore det snällt om ni kom med förslag eller åsikter. Var det bättre förut, eller spelar det kanske ingen roll? Hur vill ni ha det?3 comments:

 1. Jag gillar när man ser direkt var sammanfattningen slutar och omdömet börjar, för när jag själv har läst en bok är jag inte intresserad av handlingen och det är oftast de recensionerna som intresserar mig mest. För att kunna jämföra vad man tycker och så vidare :)

  ReplyDelete
 2. Hej!
  Jag håller delvis med ovanstående kommentar, MEN du skriver så fina och lättsamma recensioner att jag gärna läser allt, även de gånger jag inte är så intresserad av boken. Så jag tycker nog att du ska köra på blandstilen, som du har gjort med "Two boys kissing". Kul också att inte behöva läsa samma innehållsbeskrivning som alla andra har och som man kan läsa hos nätbokhandlarna. I slutändan är det dock du själv som ska välja det du gillar bäst.

  Kram från Gabriella, ett stort Panda-fan!

  ReplyDelete
 3. Hej!

  Tack så mycket för feedbacken! Det uppskattas verkligen. Jag tycker blandstilen känns bra jag också, så det är nog så det får bli. Håller med om att det oftast är recensionen man är intresserad av, men roligt att innehållsbeskrivningarna uppskattas! Det är alltid den jobbigaste delen att skriva... ;)

  ReplyDelete