Monday, March 2, 2015

Nominerad för Årets bokbloggsinlägg!

Yes, idag avslöjades det vilka bloggar och inlägg som blivit finalister i Massolit Book Blog Awards. Ett utav mina inlägg lyckades faktiskt ta sig in till "the final three" i kategorin Årets bokbloggsinlägg! Tack så mycket till den som nominerade mig :DInlägget känns förstås inte lika proffsigt som Kulturkollos eller Den döda zonens (det var inte meningen heller, eftersom det var så mycket personliga åsikter i det) men jätteroligt hursomhelst! Mest av allt slogs jag dock av hur proffsiga bilder de andra bloggarna hade medan jag hade min rätt fula panda jag ritade i Paint för tre år sedan.... menmen!

Nu är det fritt fram att rösta till och med den 11:e mars, så jag rekommenderar er till att gå in och kika på finalisterna. Om inte annat kan ni hitta nya favoritbloggar :) Länk har ni här.

10 comments:

 1. Vad kul att du är in final! Bra jobbat!

  ReplyDelete
 2. Jättekul att du är i final! Ska självklart rösta på dig!

  Och din panda är faktiskt jättegullig, så tro inget annat. :)

  Superbra jobbat att köra Tjejvasan! Själv satt jag i soffan och tittade på skidor på teve den dagen. Det är ungefär min konditionsnivå just nu ...

  Ha det bra!
  Kram på dig!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! x3

   Angående pandan är det skönt att veta, men det kanske börjar bli dags för en uppfräschning av bloggen? (Jag säger det, men det kommer säkert aldrig att hända...)

   Tjejvasan tog jag mig i mål på genom att upprepa mammas "tre mil kan alla åka!" i huvudet ;) Men det var faktiskt riktigt roligt.

   Tack detsamma, kram!

   Delete
 3. Såg det, blev så himla glad för din skull, SUPERGRATTIS! Ville helst bara skriva det i nåt random inlägg genast men tänkte att du säker skriver nåt som det här^^;D Och ditt inlägg är MEGABRA, tycker jag, så ska absolut rösta på det. (100% ärligt tycker jag kanske att de andras inlägg är lite ... tråkiga?)
  Så himla roligt är bara lite ledsen för att typ inga bloggar som ungdomar håller i blev valda - tycker verkligen de borde ha en egen grupp för det ... :P Lycka till, och ännu en gång GRATTIIIS!! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. TACK SÅ MYCKET!! :D

   Men jag håller verkligen med om att det borde finnas en speciell grupp (om inte för bloggar av ungdomar, åtminstone bloggar för ungdomar) eftersom det blir en lite mobbad genre på det sättet... första året hade de till och med en ungdomsboksbloggsgrupp men den försvann visst.

   Tack igen, kram!

   Delete
 4. Grattis till nomineringen, och jag har självklart röstat på dig! :)

  ReplyDelete
 5. Svar (sorry för sent svar): Hahah, oh nooo! Jag lider med dig som måste läsa Brott och straff! Meddela mig gärna sen vad du tycker om den! :D Jag vet att det finns många som faktiskt gillar den (till min stora förvåning^^).

  Och tack för kommentaren om "Jag ger dig solen" :). Jag lånade den på svenska från biblioteket igår, och den lät väldigt bra, men samtidigt vet jag inte om jag kanske hellre vill läsa den på originalspråket... De flesta böcker är ju bättre i original. Men då betyder det att jag måste köpa den = inte så kul.

  GRATTIS till nomineringen förresten! Såg det igår, och läste igenom ditt inlägg ännu en gång, och det är verkligen bra! Du förtjänade verkligen nomineringen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag fick just veta att vi kanske kan byta ut Brott och straff mot Den store Gatsby så (fingers crossed!) jag kanske slipper!

   Och tja, jag funderar på att köpa den engelska utgåvan själv, jag också. Speciellt den nyare med illustrationer är jag otroligt sugen på :D

   Tack!!

   Delete