Friday, February 6, 2015

Massolit Book Blog Awards 2015Idag gick startskottet för Massolit Book Blog Awards, och det är öppet för alla att nominera sina favoritbloggar i olika kategorier fram tills den trettonde februari. Kategorierna är "Årets bokblogg", "Årets nischade bokblogg" och "Årets bokbloggsinlägg". Precis som föregående år tycker jag det är tråkigt att man slopat kategorin för ungdomsbokbloggar (det finns trots allt så många att jag inte tycker det passar som bara en "nisch" och eftersom målgruppen kanske är lite annorlunda tycker jag man kan framhäva båda var för sig), men i övrigt är det förstås roligt att man uppmärksammar bokbloggar!

Nominera kan ni göra här. Själv har jag två favoritbloggare i åtanke, men har inte kommit på någon recension som stuckit ut rejält, så tänkte grotta ner mig lite i jakt efter det nu i helgen.


Och apropå bloggar: Jag hittade en ny författarblogg den här veckan! Katarina Bivalds. Väldigt intressanta inlägg om skriv och böcker.

2 comments:

 1. Halloj!
  Nu, bättre sent än aldrig, har jag svarat på din svarskommentar under inlägget om olika omslag och titel i olika engelskspråkiga länder. Jag hoppas att du gillar det!
  Trevlig läshelg!
  Kram!

  ReplyDelete
 2. Hej svejs! Jag har taggat dig i enkäten "Vårlängtan". Du får gärna kika in på min blogg för att se den! Och hoppas du vill göra den! :D
  Förövrigt intressant tävling du skrev om! Inte hört talas om den förut. Men ja det är ju inte så stor chans att man själv blir nominerad, om man säger så.. haha. / kram Hannah!

  ReplyDelete