Thursday, December 18, 2014

Knivstabor! Vill ni prata bokbloggar på biblioteket?

Nu vet jag förstås inte om jag har några bloggläsare från just Knivsta (google analytics påstår i varje fall att jag har en del i Uppsala-området) men, ifall att:

Knivsta bibliotek funderar på att ha en kväll med tema bokbloggar någon gång i vår eller höst. Typ; vad är det? Hur gör man om man vill börja blogga? Finns det några tips och trix?

Det är inte bara jag som skulle vara där, utan också Bokmolnet. Biblioteket undrade även om jag kände någon annan bokbloggare i området (Knivsta/Uppsala-trakten) som skulle kunna tänka sig komma. Det gör jag tyvärr inte, men bor du häromkring och är intresserad, tveka inte att höra av dig!  

Viktigast av allt: de vill veta ifall det skulle finnas intresse för något i den här stilen. Så bor ni i närheten och skulle vilja komma och prata böcker och bokbloggande med oss, kommentera gärna. Låter ju urmysigt, enligt mig!


PS! Det går faktiskt att ta sig till Knivsta från Stockholm om man är riktigt intresserad ;)

Klicka på bilden för att komma till ursprungsplats

2 comments:

 1. Låter jätteskoj det där! Jag kommer och lyssnar och ställer frågor. :) Jag är en av dina bloggläsare från Uppsalatrakten, och så kommer jag ju från Knivsta. :) Hoppas att det blir av! Och du meddelar väl i god tid när det blir så att man kan komma dit?

  God jul och kram på dig! Hoppas att du fortsätter med din fantastiska blogg nästa år!

  ReplyDelete
  Replies
  1. God jul!

   Vad roligt att du skulle vilja komma! (Jag får lite ångest när jag föreställer mig att ingen dyker upp och jag står där och se dum ut). Det låter på biblioteket som om de gärna skulle vilja ha någon mer bokbloggare/"bevis" på publikintresse, men vi får väl se. Självklart kommer jag säga till i god tid!

   Kram!

   Delete