Saturday, December 20, 2014

Favoritbooktuber: Peruse Project

Jag har ju som tidigare nämnt att jag inte är mycket för att lyssna på saker och ting (finns det en textmotsvarighet så läser jag mycket hellre den istället) och Booktube har aldrig varit något jag varit väldigt intresserad av. De allra populäraste, Little Book Owl, Polandbananasbooks och Katytastic med flera har alltid varit sådana jag kan se en video av någon gång, men inte mer.

För några veckor sen hittade jag däremot en booktuber som jag verkligen gillar: Regan från PeruseProject. Hon läser visserligen en del vuxenlitteratur och inte bara young adult och middle grade, men är rolig och har bra tempo i sina videor. Framförallt är rösten inte skrikig, vilket är skönt.


Har ni någon favorit ni kan tipsa om? Det finns ju trots allt många fler än ovannämnda, och säkert flertalet riktigt bra som jag råkat missa!

--

Jag tänker även passa på att ta en liten paus nu över julen, så det här blir nog det sista inlägget på ett tag. God jul och gott nytt år allihopa! :D

2 comments:

  1. Åh jag har också försökt att se på booktubers flera gånger men det bara går inte liksom. Jag kan se typ en halv video innan jag tröttnar helt och istället går in på någon bokblogg... Fast "vanliga" videos går hur bra som helst och jag kan se i timtals på de. Lite skumt men så är det väl :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samma här! Jag kan spendera timmar med de "vanliga" men tröttna efter en halv minut av booktube... Vet inte vad det beror på men har börjat acceptera att det kanske inte är något för mig helt enkelt :)

      Delete