Friday, July 25, 2014

Tag: Bokiga sommarmål

Jag är värdelös att hålla reda på sånt här, men upptäckte att jag taggats av Rebecca på Bokintresse och tänkte göra taggen trots att den egentligen var menad att göras i början av eller till och med innan sommaren. Bättre sent än aldrig!

Taggen går ut på att man ska svara på fem frågor om ens "bokiga" mål under sommaren.

1. Böcker som jag påbörjat men aldrig läst ut som jag ska läsa under sommaren

Jag sa faktiskt att jag skulle försöka beta av min TBR-lista (olästa böcker) under sommarlovet, men... det har kanske inte gått så där jättebra. Först och främst har jag läst väldigt få böcker överhuvudtaget, och sedan har ingen av dem direkt varit med på listan.

Böcker jag vill och/eller borde läsa är dock:

Han åt mitt hjärta av Viktor Ahlgren (ett rec-ex jag aldrig riktigt lyckats läsa klart av oklar anledning)
Seraphina av Rachel Hartman
Allt och lite till av Sarah Dessen (som jag läser lååångsamt pga rädsla för eventuellt triangeldrama)
... och flera andra faktiskt. Det tar aldrig slut.2. Genre som jag inte brukar läsa som jag ska läsa under sommaren

Det vet jag inte om jag  hinner med vid det här laget. Böcker jag gillar att läsa men oftast inte gör, å andra sidan, är episka fantasy-böcker. Och med tanke på min nya A Song of Ice and Fire-hög tror jag det blir åtminstone en sådan innan sommaren är slut. Det räknas väl?


3. Böcker som jag måste skaffa under sommaren

Jag är riktigt dålig på införskaffande av böcker! Men i augusti kommer Josephine Bornebuschs Fenomenal och Mårten Melins Lite mer än en kram, och det är två böcker jag verkligen vill läsa. Så försöka kommer jag i varje fall!


4. Så här mycket ska jag läsa

Eftersom det är lov tänker jag vara snäll mot mig själv och låta bli att sätta några mål. Det får bli som det blir helt enkelt, jag läser så mycket eller lite jag vill!
5. Övriga mål

I början av sommaren sa jag till mig själv att jag ville blogga mycket och ofta. Det har tyvärr inte blivit av, men kommer nog alltid vara ett mål för mig. Tänk om man orkat skriva varannan dag till exempel?

4 comments:

 1. Vad kul att du gjorde taggen tillslut! :)

  ReplyDelete
 2. SV: Faktiskt så är det här första boken som jag läser av honom, älskade den verkligen. Jag har även Jag, en (every day) men har inte hunnit läsa den än. Men ser verkligen fram emot det. :)

  Vilken är din favorit då? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är nog en "tie" mellan Nick and Norah's Infinite Playlist (med Rachel Cohn) och Ibland Bara Måste Man. Jag, En tyckte jag var fin, men inte en favorit på samma sätt, men det är antagligen väldigt subjektivt ;)

   Delete