Saturday, August 15, 2015

Extraordinary Means Tag

Blev taggad redan i juni av bästa Elvira, men bättre sent än aldrig, eller hur?

1. I would give up the internet for a month for a signed first edition of this book.

Pratar vi då om framtida böcker som man får åratal före alla andra eller gamla böcker som är värda en förmögenhet? Är inte så jätteintresserad av det senare och kommer inte på någon bok jag bara måste ha, så säger nog George R. R. Martins nästa Game of Thrones-bok. Skulle vara ganska häftigt att vara en av typ tio personer som vet vad som kommer hända även om jag inte är ett fan.


2. I would give up pizza for a year if it meant I could sit next to this author on a long plane ride.

Tänker vara otroligt mainstream och säga J.K. Rowling. She's practically a goddess. Och sitter hon på ett flyg kan hon ju inte direkt "fly" från mig när jag blir för fangirly, haha.3. I would sit through a thousand hours of commercials if it would ensure that Hollywood made this book into a movie.

Fangirl hade nog blivit ganska mysig (fast kanske småtråkig??) film att titta på typ när man är ledsen. Men annars skulle Vicious vara uberdubersupercool! Lite annan vinkel på superhjältar. Dock tror jag inte att jag skulle vilja slösa bort 1000 timmar av mitt liv bara för en ca två timmar lång film(?).

4. I would never read a new book again if it meant I could live inside this book.

Hahaha varför ens ställa frågan? Känns som att Harry Potter är det mest uppenbara svaret någonsin! (Förutsatt att man själv är häxa/trollkarl och inte mugglare förstås). Jag var (och är) ett av de där barnen som på största allvar väntade sig ett brev från Hogwarts när jag fyllde elva.

(Fast alltså, hur skulle jag klara lektionerna om jag aldrig mer fick läsa en bok? Heeeelllo Dreadful/F)

5. I would let my google search history be made public if it meant I could be best friends with this author.

SIMONA AHRNSTEDT! Hands down. Har följt hennes blogg nästan obsessively i flera år nu och älskar både henne och hennes böcker. Skulle älska att luncha/fika med henne på typ weekly basis och få prata böcker och romance och katter och mat och pinterest och att Mary inte borde sparkats från SYTYCD. Eller vad som helst egentligen.

Bild härifrån. 
6. I would donate everything I own to goodwill if it meant I could date this book character in real life.

Alltså BOKkaraktär är lite svårt. De flesta jag har swoonat över genom tiderna brukar A) blekna med tiden eller B) redan vara i ett jättehappy jättegulligt relationship. Men jag hade en supercrush på Seth Clearwater från Twilight när jag var yngre och han är ju både typ världens gulligaste solstråle och varulv (how cool? skulle aldrig behöva frysa mer!) så, jaa?


P.g.a. flera månader efter alla andra hade jag egentligen inte tänkt tagga någon (superdrygt att kolla vilka som gjort den och inte?) men jag kör ett gäng och har ni inte gjort den än så kan ni väl göra det? :)

Kimberly från Aldrigbaraord - Emma från Hundraböcker - ? från Bokmonstret

1 comment:

  1. Ja, jag hade också en stooor crush på Seth när jag var yngre, haha. Hur söt?! <3

    Sv: Åh, Lidingöloppet! Det brukade jag också springa :D Håller tummarna för att du kommer till mässan på lördag så att vi kan träffas. Vore ju superkul! Roligt att tipsen uppskattas! :)

    ReplyDelete