Saturday, February 22, 2014

Ett ögonblick av mindervärdeskomplex

Lite så känner jag när jag läser den här supermegaduperbra recensionen av Rainbow Rowells Eleanor & Park. Det är Cecilia från "Vår Bokvärld" som skrivit den.

Nu känns det som om jag kommer skjuta upp min egen Eleanor & Park-recension ett tag... fast det är förstås sporrande att läsa bra recensioner också!

Jag gör som Cecilia och lånar den här
superfina bilden av Simini Blocker!

2 comments:

  1. Haha, känner igen mig i den känslan! Hade inte på länge tagit i att skriva en recension på Nyckeln, sen läste jag Viggos (bookfinger) fantastiska recension och hade ännu mindre lust att skriva... ;D Läste nyss Eleanor & Park och har försökt samla mina tankar kring den, har inte riktigt vetat vad jag tyckte. Läste en massa recensioner på den och efter det kändes som att jag ännu mindre visste vad jag tyckte...jag påverkas nog mer än jag vill erkänna av vad andra skriver. Fick tillslut ihop nånsorts recension där jag väldigt virrigt försöker förklara vad jag tyckte om boken, är inte speciellt nöjd med den...blev både virrig och väldigt väldigt lång, men tog så länge att skriva den att jag inte orkade fundera på vad jag skulle ta bort, kom mest bara på mer att skriva...:P Lycka till med dit skrivande av recension till Eleanor & Park, ska bli roligt att läsa vad du tyckte! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tyckte din recension var jättebra! Och ja, man påverkas nog mer än man tror när man läser andras inlägg osv men för det mesta är det bra!

      Delete