Saturday, April 14, 2018

Tillbaka från ett uppehåll?

Det har gått flera månader sedan jag sist publicerade något här (i vanlig ordning) och helt ärligt har jag ett tag tänkt att det kanske började närma sig ett sorts naturligt avslut snarare än ett uppehåll. Men jag har funderat på det, funderat på recensionsexemplaren jag har orecenserade hemma och funderat på alla bra (och mindre bra) böcker jag läst på sistone... och det kändes lite tråkigt.

Så jag kommer nog försöka återuppta bloggningen igen och förhoppningsvis kanske det för en gångs skull håller i sig? Man kan ju alltid önska i alla fall!

Liggande ofärdiga på hög i utkastlistan för inlägg har jag recensioner på:

De förlorade av Henrik Fexeus
Operation Mimer av Fredrik Bronéus
These Dividing Walls av Fran Cooper

och ja... en hel del annat smått och gott. Bland annat läste jag Caraval av Stephanie Garber och Edenbrooke av Julianne Donaldson tätt inpå varandra och började fundera kring ett rätt skadligt sätt att lyfta upp sin kvinnliga huvudperson på bekostnad av en annan viktig kvinnlig karaktär som båda böckerna använder sig av.

Någon som läst den ena eller andra och kan gissa vad jag tänker på?

I alla fall! Det kommer (förhoppningsvis) bli mer liv här på bloggen inom kort framtid. Jag har gått ur ide, kan man säga ;)4 comments:

  1. Åå vad najs! Välkommen tillbaka å sådär;D borde väll själv följa ditt exempel också menehh ... Får se när det händer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha ja det är ju det svåra! Men jag håller tummarna ;) Tack!

      Delete