Wednesday, June 18, 2014

Book Haul

Jag har fått recensions-ex från tre olika förlag den här månaden och tänkte därför (för en gångs skull) göra en book haul. I skrivande stund har jag läst alla utom två, så recensionerna lär väl droppa in snart.


Från Rabén & Sjögren:

 • Allt och lite till av Sarah Dessen - har man läst min blogg flitigt kanske man vet att jag hatar kärlekstrianglar och karaktärer som är otrogna mot varandra. Baksidan av den här boken utlovar precis en sådan roman, men eftersom det är Dessen tror (hoppas) jag att jag kommer tycka om den ändå. 
 • Inte vem som helst av Nina Lacour - den här är redan utläst, kommer recensera den så snart som möjligt. Tyckte det var rätt roligt att huvudpersonen i den här heter samma som staden i Dessen-boken.
Från Harlequin:

 • Prata omkull mig, Kom och ta mig och Förför mig, förgör mig! av Victoria Dahl - samtliga utlästa, recension på väg. Lite för erotiska för min smak, men de kom på köpet, så det gjorde ingenting. Favoriten var den sista. Har inte Harlequin-böckerna blivit väldigt fina förresten? Mina är urgulliga i jämförelse med mammas gamla.
 • Min så kallade kärlek av Shannon Stacey - det här är boken jag frågade efter, och den var faktiskt precis som jag trodde! Nöjd, med andra ord. 
Sist men inte minst, från Semic:

 • Eldhäxan av Peter Bergting - den visade sig vara för lite yngre barn än vad jag först trott, men den otroligt gulliga förstasidan gjorde upp för det. Blev barnsligt förtjust över hur de valde att skriva "detta dokument är ett bevis på att XX antagits till Trollkarlsakademien i Morwhayle" på "denna bok tillhör"-sidan man hittar i kapitelböcker för yngre. 2 comments:

 1. Åh, jag har precis beställt Allt och lite till som recensionsex och är jättesugen på att läsa den snarast. Jag älskar Dessens böcker! Passar perfekt att läsa nu på sommaren :)
  Eldhäxan verkar bra och intressant. Gillar ju hans andra serie Legenden om Morwhayle mycket. Denna verkar ha någonting med den serien att göra, den utspelar sig ju i alla fall i samma värld :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag håller nog med dig om allt det där! Speciellt om Dessen och sommaren - den kombinationen är helt perfekt :)

   Delete