Saturday, November 2, 2013

Skakig November-uppdatering pga NaNoWriMo

Jag tror att rubriken är ganska tydlig i sig självt, men jag kan ju ta det i lite mer detalj. Nu i november är det (som en del av er kanske vet) ett stort internetevenemang på gång som heter NaNoWriMo. Det går ut på att man under novembermånad ska försöka skriva en bok på 50 000 tkn. Jag skrev även lite om det förra året. Här under ser ni hur många ord jag har just nu:


Jag tänkte delta igen och i år hoppas jag på att vinna, förra året gav jag upp någonstans halvvägs. I årets "novel" fokuserar jag på en liten mix av fairytale retellings i en svensk miljö med lite olika perspektiv och twister (vilket som krävde en himla massa planering, kan jag avslöja) och det är verkligen jättekul!

På grund av detta blir det kanske lite dålig uppdatering på bloggfronten. Hade jag tänkt efter lite längre hade jag kanske sparat på inläggen jag skickat den här veckan så att jag hade lite förberedda uppdateringar, men gjort är gjort! :) Jag hoppas kunna skriva åtminstone någon recension och kanske göra en del taggar och om ni vill kan jag också skriva lite om hur det går med Nano. Till alla andra Wrimos därute, lycka till!

4 comments: