Wednesday, May 4, 2016

Just nu läser jag... Landet bortom brunnen

Det här kommer som en liten rip-off till "Smakebit på söndag"-konceptet, men då jag är värdelös på veckodagsspecifika inlägg lägger jag upp något nu istället. Anledningen var att jag precis fått hem ett rec-ex av Douglas Foleys Landet bortom brunnen (mellanåldersfantasy med omslaget ATT DÖ FÖR, på riktigt, det är så snyggt!) och fick en lite road meme-association på första sidan...

"Det var själva spetsen på kniven som fyllde henne med skräck. Stålet kändes kallt mot den mjuka huden vid halsgropen. Om hon lutade sig en endaste centimeter framåt skulle den penetrera halsen."

(Ja, jag erkänner, jag och mina kompisar har inte den bästa humorn alla gånger).

Men men, skämt åsido, den här boken trängs nu med flera andra i rec-ex högen och jag ser fram emot att läsa den! Det var längesedan jag läste en svensk fantasy, och jag upprepar, det här omslaget är sjukt snyggt. Tror att det är samma formgivare som till Ajvides nysläppta?


Förlaget har även en fanfiction-tävling  för mellanstadieelever i samband med släppet. Tips, tips!

1 comment:

  1. This post is kinda cool. But I think you really should check this https://pro-academic-writers.com/blog/movie-review movie review. You will like it.

    ReplyDelete