Wednesday, May 25, 2016

Book Haul: En antologiDen här dök upp i brevlådan idag, och den är verkligen galet fin! Jag älskar verkligen hur nedtonad den är samt hur färgerna smälter samman och hur titeln (när den inte fångas av min mobilkamera) har en bleknande effekt allteftersom. 

Det är Skurups skrivarlinjes 2016 antologi, den här boken var en gång ett träd som jag gömde mig bakom när jag spionerade på dig. Jag har ingen aning om vad jag kan förvänta mig, så det ska bli spännande!

5 comments:

 1. Fruktansvärt vackert omslag må jag säga. Förhoppningsvis är texterna lika fina :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Verkligen! Och ja, utav de jag läst hittills finns det en hel del pärlor :)

   Delete
 2. Jag har också lyckats få mig en sådan där! :D Är sjukt intresserad av den (särskilt eftersom min skrivarlinje också har gjort en antologi), men jag har inte börjat läsa än...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag tänkte faktiskt på dig när jag fick den! Är lite nyfiken på eran också... ;) Är den i ungefär samma finlitterära/experimentära vuxna stil eller lite mer blandad? Vad roligt att se dig tillbaka i bloggvärlden igen!

   Delete

 3. it a good blog for the book lover. I will tell about this book my best dost David who loves the book he does the job with how to write report writingservice.

  ReplyDelete