Wednesday, November 4, 2015

November = NaNoWriMo (?)

Nu, mina vänner, är vi inne i en utav mina absoluta favorit OCH hatmånader - november. Älskar det, för att det är NaNoWriMo och det känns som om man faktiskt gör något. Hatar det, för att... man är stressad, sover dåligt, får otroligt mycket att göra, hinner med ingenting... och så är det ibland svårt att se ljuset i änden på tunneln (jullovet).

Det brukar kännas ungefär som om man sakta drunknar hela månaden ut. (Säger jag nu när jag sitter på en två och en halv lång håltimme med två deadlines som ska in vid midnatt, Test Week vecka 47 och en samtalskurs på två timmar som slutar 17.45 idag, alltså är jag mer än lovligt negativt).

Men det finns som sagt många, många härliga saker också.

Ett utav dem: Jag har dragit en vinnare i utlottningen! (JIPPIEEEE!)


True Random Number Generator har talat och vinnaren är den som skrev den sjätte kommentaren.... alltså Agnes!

Grattis! Och förlåt för att det tog mig fem dagar att göra själva lottningen. Jag skickar ett mejl till dig så löser vi adress och sådant.

Hoppas du får en riktigt mysig lässtund med Kami och gänget.
Annars då? Jag har sett The Intern (med Robert DeNiro och Anne Hathaway, väldigt smart och rolig, för att inte tala om mysig) och Saving Mr. Banks (om Walt Disney, spelad av Tom Hanks, och P.C. Travers, författaren till Mary Poppins, kan det bli bättre? jättefin film i varje fall).

Jag skriver också NaNoWriMo för hand (!!!) i år, vilket känns som självmord men är något jag velat prova väldigt länge. (Hint: Jag kommer nog INTE "vinna" i år, men det gör inget, jag vill bara få en spark i baken för att komma igång).

Sen har jag några recensioner att skriva (Släppa taget, Arytmi och Lollo hittills), plugg att plöja mig igenom, och mejl att svara på (jag tänker på dig Gabriella! Intervjufrågor formuleras för fullt, även om det går långsamt).

Hur är eran höst? Jag hoppas svaret är "toppen", men om inte så är det okej, det också.

(DET ÄR SNART JUL, EVERYBODY!)

2 comments:

 1. Väntar med spänning! Men stressa inte, jag finns kvar. :)
  Har till och med börjat formulera en text i huvudet så man vet aldrig ... ;)

  Lycka till med NaNoWriMo! Men kom ihåg att ta det lite lugnt också. Väldigt onödigt att få magsår redan i din ålder.

  Kramelur!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ska försöka undvika magsår, ja! Jag satt med några kompisar och brainstormade frågor igår, så tänkte skriva själva mejlet i helgen.

   Tack!

   KRAMELUR! (Kan behövas sådana i novembermörkret)

   Delete