Wednesday, May 8, 2013

Boktips?

Är rädd att jag är på väg in i en lässvacka just nu och det vill jag verkligen inte vara, men har enormt svårt att hitta bra böcker jag kan läsa just nu. Tänkte därför köra med lite gamla hederliga boktips, är det någon som har en bok de kan rekommendera?

Jag skulle väl säga att jag läser lite allt möjligt, men främst är det nog fantasy och ungdomsböcker. Ibland lite blandning av båda. Och det ska helst vara lite kärlek i böckerna (fantasy får lov att vara ett undantag, kärlek är inte lika viktigt där). Något ni genast kommer att tänka på?


4 comments:

 1. Om du läser på engelska och inte läst Marie Lu´s Legend tidigare så skulle absolut tipsa dig om den! Spännande dystopi med lite kärlek! =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Den är jag faktiskt nyfiken på, men funderar på att vänta tills den svenska översättningen släpps. Tror du den är mycket bättre på orignalspråk?

   Delete
 2. Några böcker jag kan rekommendera är: Touch of Frost av Jennifer Estep, Born at Midnight av C.C. Hunter, Hex Hall av Rachel Hawkins, Unspoken av Sarah Rees Brennan, Unearthly av Cynthia Hand och Throne of Glass av Sarah J. Maas. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Touch of Frost och Hex Hall ska jag nog försöka få tag på så snart som möjligt, blev riktigt sugen :) Tack för tipsen!

   Delete