Wednesday, June 10, 2015

Stress och sommarvila

NU ÄR DET ÄNTLIGEN SOMMARLOV! Kände för att skrika ut det till alla er andra skolelever som äntligen fått lämna skolbänkarna ett tag. Själv tycker jag att det ska bli jätteskönt att äntligen få varva ner och återfå rätt fokus, istället för den förvirrade stressen som studentfiranden (brorsans), Tjejvättern, resplaner och de sista stora skoluppgifterna utgjort.

Om två dagar åker jag till USA (!!!) i tre hela veckor. Det är en ganska lång tid med ganska tveksam internetåtkomst, vilket betyder att bloggen kommer bli ganska statisk. Några tidsinställda inlägg kanske jag hinner få ihop innan jag åker men det återstår att se.

En väldigt urban utspringning.
Lite stressad känner jag mig över mängden rec-ex jag har hemma, olästa och orecenserade, i bokhyllan. I vanliga fall brukar jag ta igen läsningen i början av sommarlovet men nu vill jag ha lätt packning med mig dit och tung packning (gärna boktung) tillbaka.

Så vi får se vilka böcker som hinns med under torsdagen. Och så hörs vi när vi hörs, ha en bra sommar!

Självironiskt. De bjöd i varje fall på sig själva...  ;)

2 comments:

  1. SV: Men gud vilket sammanträffande! :D Hoppas du har the time of your life där borta!

    ReplyDelete
  2. Do you like travels but have a lack of money? Read this https://assignment-helpers.com/blog/how-to-make-money-while-traveling to learn how to earn some bucks on travels!

    ReplyDelete