Sunday, June 1, 2014

Ev. bloggpaus

Sorg är ett hus
som försvinner
så fort någon knackar på dörren
eller ringer på
ett hus som flyger i luften
vid minsta vindpust
som begraver sig djupt i marken
medan alla sover


På grund av "enskilda angelägenheter och familjeskäl" (eller något i den stilen) har jag haft det lite svårt att få till något inlägg den senaste tiden. Idéer till recensioner staplar upp sig i högar, men jag kan inte få ner några ord för att skriva dem. Känner mig lite apatisk faktiskt. Tänkte därför förvarna om att det kanske tar ett tag innan jag skriver något mer.

Ha en bra sommar!

4 comments:

 1. Replies
  1. Får jag gissa på att det är Emma från bokbabblet? Du borde skaffa en bokblogg tycker jag! Tänkte säga det under samtalet, men hann inte riktigt med... om du någonsin gör det, berätta gärna, så jag kan läsa! <3

   Delete
 2. Din blogg är min favorit, men det är viktigare att du mår bra än att vi får läsa om dina böcker. Ibland kan lusten att skriva finnas längst där nere på botten av apatin. Och det kanske inte är recensioner du ska skriva nu, det kanske är funderingar, dikter, noveller, vad som helst. Jag kan tycka att det är härligt att skriva en inköpslista till mataffären bara för att jag får använda en penna då. Bara att använda pennan får skrivlusten att komma. Fast tyvärr blir det mest inköpslistor för mig numera ... ;)

  Är det du som har skrivit dikten i början av inlägget? Den var fin.

  Blev glad när jag läste att mina kommentarer gör dig glad! Tycker om att göra folk glada och att uppmuntra unga människor att fortsätta med sådant de är bra på. Uppmuntra till stordåd!

  Ha det bra!
  Kramar i stora lass!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag älskar faktiskt dikter (även om det går sisådär att skriva dem) men just den här är min favorit från "Himlen börjar här" av Jandy Nelson. Och det där med inköpslistor fick mig att tänka på något fantasy-aktigt, som vad en häxa skulle kunna tänkas skriva på sin inköpslista... kanske borde skriva om det? ;)

   Tack så mycket, detsamma!
   Kramar!

   Delete